„Круглий стіл” з ветеранами ВВВ

У ХСШ № 132 представники шкільних євроклубів Харкова, представники музею Холокосту, студенти, волонтери „СВІТ-Україна” запросили на „круглий стіл” ветеранів Великої Вітчизняної війни й обговорили причини та наслідки людської трагедії ХХ сторіччя.
Харківська асоціація шкільних євроклубів спільно з МВО «СВІТ-Україна» проводять волонтерський табір «Добре разом», що проходить в Харкові 5-й рік поспіль. Цього року табір проводиться за підтримки Харківського музею Голокосту. Головною метою є проведення уроків на тему Другої Світової Війни та Голокосту з учнями середніх навчальних закладів. Протягом проекту волонтери з Болгарії: Хрісто Хрістов (Hristo Hristov) та Теодора Тодорова (Teodora Todorova), з Угорщини – Вероніка Пушкаш (Veronika Puskas), з Польщі: Юстина Кусаж (Justyna Kusaj) та Кася Горска (Kasia Gorska), з Німеччини – Свея Села (Svea Sela) та їхні кемплідери - Ірина Томенко та Марія Гінзбург з Харкова співпрацюють з ХГ №65, ХЗОШ №91, ХСШ №132 та ХГ№6. Учасники табору активно беруть участь у волонтерських акціях в Харкові та зустрічаються з харківською молоддю в рамках англійських розмовних клубів, зі студентами МСУ.

МВО „СВІТ-Україна” – неприбуткова громадська організація, головною метою якої є розвиток та просування волонтерського руху в Україні. Основна діяльність – організація міжнародних волонтерських проектів, спрямованих на вирішення конкретної місцевої проблеми, а також міжкультурне спілкування та порозуміння. „СВІТ-Україна” співпрацює з міжнародною мережею волонтерських організацій Service Civil International, залучає міжнародних волонтерів, а також надає можливості українській молоді брати участь в міжнародних молодіжних проектах та обмінах, що відбуваються в інших країнах.

Комментариев нет:

Отправить комментарий